En we zijn weer begonnen! Dit is weer een eerste tussenstand van de Prognostiek. Met maar liefst 55 deelnemers wederom een prachtige opkomst. Ook regerend Prognostiekkampioen Jesse Simonse doet weer mee, net als 'regerend hekkensluiter' Vincent Toutenhoofd. Maar onder de bekende gezichten zijn er net als ieder jaar ook weer nieuwe deelnemers te bekennen. We zijn ontzettend blij dat jullie ook via deze weg de club steunen. Dank daarvoor! 

Dan ter zake... Noormannen sloot tegen Duiveland de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gelijk winnend af. Niet alleen mooie opsteker voor de ploeg van trainer Richard, maar ook voor de 31 deelnemers die een T hadden gevuld bij de Toto. Zij starten het Prognostiekseizoen allen met 3 punten. Onder hen ook regerend kampioen Jesse en, jawel, ook Vincent! Niet onder hen is Duiveland zelf, wie voor aanvang van de wedstrijd ook nog een formulier invulde en een U in combinatie met een 1-2 had voorspeld. Het werd dus een T met 4-3. 

Niet geheel verrassend is er geen enkele deelnemers met een correctie uitslag. Er zijn dan ook geen full pulls te melden deze ronde. Jeroen ' de Vries' Huibregtse zat er met een voorspelde uitslag van 4-1 dan nog het dichtst bij, al zat ook hij er nog wel 2 goals naast. Datzelfde geldt overigens voor Rens Janisse, wie net als Jeroen 4-1 had ingevuld, maar zijn kansen spreidde door bij de Toto een G in te vullen. 0 punten dus voor Rens. 

De som van het voorspelde aantal doelpunten voor is 105 en tegen 59. Dat komt met 55 deelnemers op een gemiddelde uitslag van 2-1. De vaakst ingevulde uitslag was 2-0 (10x), gevolgd door 3-1 (9x) en 1-2 (8x). Een wedstrijd die volgens de voorspellers dus toch alle kanten op had kunnen gaan. 

Zaterdag (12 oktober 2024) speelt Noormannen alweer de volgende thuiswedstrijd. Het afgelopen seizoen nog voor promotie strijdende Goes komt op bezoek. Helaas voor Goes viel het doek in de nacompetitie al snel. Kom jij kijken of jouw voorspelling uitkomt? Tot dan! 

 

Tussenstand