Voetbalzaken - Technische commissie: 

De technische commissie heeft een technisch beleidsplan voor onze vereniging opgesteld. Het plan biedt alle kaderleden richtlijnen op voetbaltechnisch gebied voor zowel de senioren als de jeugdafdeling. De TC bewaakt het beleidsplan en geeft, daar waar nodig, sturing op het technisch en tactisch gebied. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Senioren
Joop Kesselaar
Jeroen Huibregtse
Nathalie Meijers
 
Jeugd
Lennard Kerkhove
Rens Janisse
 

Westrijd- en vervoerssecretariaat jeugd: 

Jaap Kaland, wedstrijdsecretaris, 06-53363839, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marjan Roelse, Vervoerssecretaris, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Uitnodigingen voor jeugdtoernooien kunnen gestuurd worden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 

Jeugdzaken: 

Deze commissie zorgt ervoor dat het jeugdvoetbal op allerlei verschillende manieren gepromoot wordt en hiermee te zorgen voor behoud maar zeker ook voor werving van leden. Onder andere door het organiseren van openbare evenementen voor de jeugd en het geven van gastlessen op scholen.
 
Christy Cijsouw
Ylke Houterman
Vera Cijsouw
 

Sponsorcommissie: 

Deze werkgroep houdt zich bezig met alles wat met sponsoring te maken heeft. Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Jesse Simonse
Robert Cijsouw
Jari Kaland
Finy Cijsouw
 

Kantinecommissie: 

Deze commissie regelt de kantinezaken. Info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Marleen Kaland
Kees Lievense
Piet Lievense
Sabine Minderhoud
Erwin Pouwelse
Marco Verburg
 

Communicatiecommissie: 

De commissie houdt zich bezig met website, nieuwsbrief, de voorzet, Twitter, Instagram en Facebook. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Vivian Brasser
Luna Dingemanse
Dennis Minderhoud
Françoise Minderhoud
Erika Toutenhoofd
Peter Willeboordse
 
Voor specifieke vragen over de website kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Recreatiecommissie jeugd: 

De recreatiecommissie organiseert in de winterstop voor elk jeugdteam een evenement. 
 
Niels Gabrielse
Jacqueline Joosse
Marijn de Ridder
Danielle Dominicus
Saskia Dronkers 
 

Evenementencommissie senioren: 

Deze commissie organiseert evenementen voor de senioren. Mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Julie Berents
Jacco Cijsouw
Vera Cijsouw
Evert de Pagter
Arjen Simonse
Marco Verburg

Oliebollencommissie: 

Elk jaar op 31 december worden de inmiddels traditionele oliebollen weer rondgebracht. Opbrengst hiervan is voor de jeugdkas. 
Jacco Houmes
Evert de Pagter
Jesse Simonse
 

Bazarcommissie: 

Ieder jaar wordt er een bazar georganiseerd in Westkapelle Herrijst in Westkapelle, in samenwerking met de Fontein en de Evenementencommissie. De opbrengst komt ten goede aan de jeugdreiskas. 
 
Niels van Belzen
Matthijs Janisse
Arjen Simonse
Ruben van Sluijs
 

Onderhoudsploeg: 

De volgende mensen zorgen voor de dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse klusjes op het sportpark. 
 
Jan Huibregtse
Dave Jongepier
Anton Melis
Willem de Visser
 

Kalkploeg: 

De volgende mensen zorgen ervoor dat iedere week de lijnen recht op het veld gekalkt worden. 
 
Frits Dieleman
Dave Jongepier
Frans Lous
Theo Verduyn
Henk Wielemaker
Jan Cijvat
 

Materiaalbeheer en kleding: 

Sander Riemens verzorgt het trainingsmateriaal, wedstrijdballen, ehbo-tasjes etc.
 
Kledingbeheer voor de jeugd en senioren wordt verzorgd door Jesse Simonse en Sander Riemens. Bij vragen kan contact worden opgenomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..