14 punten uit de laatste 7 competitiewedstrijden. Geen slecht moyenne. Deze toch soort van eindsprint heeft er dan ook voor gezorgd dat het vlaggenschip met nog twee wedstrijden te gaan bijna uit degradatiegevaar is. Een overwinning volgende week op Jong Ambon of puntverlies bij Apollo betekent sowieso handhaving in de 4e klasse. Maar er zit mogelijk zelfs nog meer in het vat in de vorm van een derde periode. Zie ook de andere berichtgeving op de website. 
 
Deze speelronde won Noormannen in ieder geval van MZVC met 1 - 0. Voor Erika Toutenhoofd betekent dit een volle pul. Zij krijgt 10 punten aan haar seizoenstotaal bijgeschreven en stoomt daarmee door naar de 3e plaats in de Prognostiek. Proficiat Erika! Leg Vincent, de rode lantaarndrager, nog maar eens uit hoe voetballen nou werkt. 
 
Niet alleen Erika verdiende deze speelronde punten. Nog eens 40 deelnemers krijgen 3 punten bijgeschreven dankzij een correcte Toto. Onder hen ook de gedeelde koplopers Sjako en Dylan Knevel, alsook Michael Dekker, die momenteel de 4e plek bezet. Door de toetreding van Erika zakken Jordy Conté en Lennard Kerkhove ondanks hun correcte Toto helaas buiten de felbegeerde top-4. 
 
Volgende week dus Jong Ambon (uit). Op zaterdag 25 mei speelt Noormannen de laatste (thuis)wedstrijd van de reguliere competitie. Rillandia komt dan op bezoek en mogelijk dat op die speeldag nog nacompetitievoetbal kan worden afgedwongen door de derde periode binnen te halen. Er volgen dus nog twee interessante voetbalzaterdagen. Juich Noormannen 1 naar de overwinning!!