Na 4 wedstrijden zonder overwinning stapte het vlaggenschip eindelijk weer als winnaar van het veld. Dankzij een klinkende 5 - 0 overwinning (op Wemeldinge) klimt het weer een plekje op de ranglijst en kan het zich, afhankelijk van de uitslagen bij de concurrenten, volgende week zelfs weer naar een veilige plek spelen. Spanning alom dus! 

Waar het ook spannend is, is de Prognostiek. De top-4 blijft weliswaar ongewijzigd, maar koploper Sjako morst door een ingevulde 2 - 2 (U) dure punten. Michael Dekker (plek 2), Cas Joosse, Jordy Conte en Jordi Cijsouw (gezamenlijk op plek 3) scoorden dankzij een correcte Toto allen 3 punten en kruipen zo dichterbij de koppositie. Erika Toutenhoofd zit op het vinkentouw. 
 
Vorige week schreven we over de optimistische Rachel Richard, en dat vader (jaja!) eens met z'n dochter om de tafel moest om te spreken over hoe zo'n optimistische uitslag op het scorebord te krijgen. De familie Richard heeft dit advies uit het prognostiekverslag van vorige week duidelijk gelezen, want het is Rachel die er deze week met een full pull vandoor gaat. Vader Michael Richard heeft goed geluisterd. Naast Rachel is er nog zo'n voetbalkenner met een full pull, te weten Lennard Kerkhove. De voormalig succescoach van Noormannen 1 zag zijn oude ploeg met eigen ogen gehakt maken van de ploeg uit Wemeldinge. Datzelfde geldt Marije Elzinga die eveneens met een correcte score en toto deze speelronde is doorgekomen. Rachel, Lennard en Marije krijgen alle drie 10 punten aan hun seizoenstotaal bijgeschreven. 
 
Naast Michael, Cas, Jordy en Jordi zijn er nog 31 andere deelnemers die enkel de Toto juist hadden voorspeld. Zij krijgen allen 3 punten bij hun seizoenstotaal opgeteld. Niels Coppoolse en Vincent Toutenhoofd blijven nog altijd puntloos en bungelen onderaan. Jullie tijd komt vast nog, jongens! 
 
5 - 0 dus. Het gemiddelde van alle ingevulde uitslagen voor deze wedstrijd bedroeg 3 - 1 (144 doelpunten voor, 41 doelpunten tegen) met een modus van 3 - 0 (9x). De meest optimistische uitslag deze week was een ingevulde 6 - 0 en wel door Ylke Houterman. Helaas voor haar kon er niet net nog eentje worden bijgeprikt. Finy Cijsouw had ook gerekend op een doelpuntenfestijn, maar (gelukkig) is zijn voorspelling van 3 - 3 geen werkelijkheid geworden. Na de 9 3 - 0'en is de uitslag van 2  - 1 (7x) en 3 - 1 en 2 - 0 (beiden 6x) het vaakst ingevuld. 
 
De volgende thuiswedstrijd wordt gespeeld op 6 april tegen Nieuwdorp. Koploper Sjako verwacht een 2 - 1 (T). Rachel een 4 - 0 (T), dus ik wil bij deze voorstellen dat vader MIchael ergens komende tijd weer plaatsneemt aan de keukentafel en luistert naar de wijze woorden van z'n dochter.