Opstelling De Noormannen: Levien, Julian, Rody, Rens de V, Stijn, Patrick, Dylan K, Jari, Thomas, Rens J, Sven.

Zaterdagmiddag 28 September nam VV de Noormannen het op tegen SV Duiveland. Na een regenachtige nacht en ochtend, hadden ze in de middag geluk en
scheen de zon. Goede weersomstandigheden voor een mooie tweede competitiewedstrijd. Lukte het de Noormannen om 6 punten uit 2 competitiewedstrijden te halen, na de 0-3 winst bij Veere uit.
De Noormannen begon sterk aan de wedstrijd. Na wat aanvallen over en weer, kwamen de Noormannen in de 8 e minuut al op voorsprong. Een overtreding op
Thomas resulteerde in een penalty, die Dylan Knevel zelfverzekerd in de linkerhoek schoot. Na deze goede start aan de wedstrijd zakte het spel qua scherpte weer wat
in. Dit resulteerde in balverlies in de as, door de druk die SV Duiveland gaf. Een snelle uitbraak zorgde voor een 1 op 1 situatie met Levien, die de spits behendig
binnenschoot. Kort daarna in de 22 e minuut werd de stand zelfs 1-2 voor Duiveland, door weer een snelle counter na balverlies van de Noormannen. Gelukkig lieten de
Noormannen zich niet uit het veld slaan en werd het tempo wat opgeschroefd. De verdediging van Duiveland kon de extra druk die Noormannen gaf niet aan en het
werd snel 2-2. Dylan Knevel wederom de maker van de goal, na een wat ongelukkige actie in de verdediging van Duiveland. Kort daarna zorgde een mooie aanval en actie van Thomas ervoor dat Sven kon scoren. 3-2 voor de Noormannen na pas 30 minuten gespeeld te hebben. Na de vele goals in de eerste 30 minuten bleef het
scoren, na wat kleinere kansen uit en gingen de teams met een stand van 3-2 de rust in.

De tweede helft startte, maar grote kansen waren er de eerste 25 minuten van de tweede helft niet. En pas in de 70e minuut was het Thomas die weer het net vond.
Een bal vanuit een ingooi viel voor Thomas zijn voeten, die hem netjes binnen schoot. Het leek een veilige voorsprong, zeker na wat gele kaarten door frustratie
aan de kant van SV Duiveland en een grote kans van Ron op de 5-2. Maar SV Duiveland bleef doorgaan en scoorde in de 90e minuut. De spanning steeg, want het
stond nu 4-3. De laatste minuten waren zenuwslopend en SV Duiveland kreeg nog een grote kans uit een vrije trap net buiten de 16 meter, echter zonder resultaat. De
Noormannen moesten alles geven om die overwinning binnen te halen. Gelukkig hielden ze stand en klonk het eindsignaal. Met een eindstand van 4-3 gingen ze er
met de drie punten vandoor.
De Noormannen staan na deze wedstrijd gedeeld bovenaan met 6 punten uit 2 wedstrijden en plus 4 doelsaldo. Boven hen staan nu de Bevelanders met ook plus
vier en NOAD’67 met plus 6 doelsaldo. Richting volgend weekend kunnen de Noormannen hoopvol uitkijken naar de wedstrijd tegen Krabbendijke uit.