Op zaterdag 11 mei speelde het vlaggenschip van de Noormannen thuis tegen MZVC 1. Zowel voor de thuisploeg als voor bezoekers uit Middelburg stond er veel op het spel: bij winst heeft de Noormanenn lijfsbehoud binnen handbereik, én degradeert MZVC naar de 5e klasse.

Door de schorsing van Finy begon de Noormannen met een kleine wijziging in de opstelling. Jeroen Minderhoud was de linksback van dienst, daarnaast zoals inmiddels gebruikelijk Rody en Erwin en op rechts Stijn. Het defensieve blok op het middenveld werd gevormd door Jari en Thomas. Daarvoor Rens Janisse, Rens de Visser en Dylan Knevel. In de punt Dylan Maljers.

Zoals verwacht was het balbezit voor de thuisploeg. MZVC stond goed georganiseerd en probeerde vanuit de omschakeling kansen te creëren. Helaas wist de Noormannen in de eerste helft niet goed om te gaan met het balbezit. Het spel was met vlagen slordig en dat leverde dan ook een aantal flinke kansen op voor MZVC. Levien wist zijn doel echter schoon te houden: ruststand 0-0.

In de tweede helft was het spelbeeld vergelijkbaar. Opnieuw veel balbezit voor de Noormannen, maar nu was de ploeg een stuk minder slordig. MZVC kreeg hierdoor in de tweede helft vrijwel geen kansen. Aan de andere kant was de Noormannen een paar keer dichtbij. De paal werd geraakt door Erwin uit een vrije trap en Rens Janisse kwam een teenlengte te kort om een bal bij de tweede paal binnen te glijden. De wedstrijd leek te gaan eindigen in 0-0, maar in extremis viel uiteindelijk toch de 1-0. Uit een voorzet van Julian kopte Rody bij de tweede paal binnen. Een bevrijdend en uitermate belangrijk doelpunt. Als Noormannen één van de komende twee wedstrijden weet te winnen, of Apollo één van de komende wedstrijden verliest, zien we de Noormannen ook volgend jaar terug in de 4e klasse.