Na het verdiende gelijke spel van vorige week tegen Goes stond de volgende titelkandidaat op het programma. Op een prachtige zaterdagmiddag komt GPC op bezoek in Westkapelle. Het veld ligt er iets minder prachtig bij, het heeft namelijk wat last van hobbels en bobbels.

Noormannen start in de zelfde formatie als verleden week in en tegen Goes. Dat zijn de volgende spelers: Levien; Julian, Rody, Rens V, Finy; Thomas, Jari, Erwin; Rens J, Dylan M & Stijn. Wissels; Jesse, Jeroen, Sven, Dylan K & Cas.
 
Het veld was lastig bespeelbaar, ballen over de grond konden alle kanten op stuiteren. Toch wilden de Noormannen voetballen en opbouwen vanuit achteruit. Met af en toe afwisselend het gebruiken van de lange bal. Het resulteerde in wat kansen, met de grootste kans voor Dylan. Die alleen voor de keeper wordt gezet na een goede steekbal van Jari. Hij probeerde de keeper van GPC voorbij te lopen maar dat was te doorzichtig waardoor de bal van z'n voeten geplukt kon worden. Beide ploegen willen voetballen, wat resulteert in een eerste helft waarbij beide ploegen kansen krijgen. Toch is het GPC die als eerste weet te scoren. De spits van GPC krijgt de bal rond het 16m gebied in de voeten en schiet de bal verwoestend hard in het doel. Hierna gaat de eerste helft nog steeds gelijk op. 
 
Na de rust komt Dylan K. in het veld voor Dylan M.. Noormannen blijft voetballen en aandringen op de gelijkmaker, echter worden er geen uitgespeelde kansen gecreëerd. Er worden nog verse krachten in het veld gezet door Michael.  Jeroen neemt de positie van Finy over. Jesse komt er bij op het middenveld waardoor Stijn rust krijgt en ook op de bank mag aanschuiven. Zij kunnen helaas ook het verschil niet maken, waardoor de ruststand nu ook de eindstand is. 
 
Weer doet Noormannen niet onder voor een titelkandidaat, maar staat wederom met lege handen. Noormannen zal meer kansen moeten afmaken als ze wedstrijden willen winnen. Volgende week mag het weer geprobeerd worden tegen Wemeldinge, ook deze wedstrijd wordt gespeeld op de Domineeshofweg. Op naar de winst & tot volgende week.