De competitie 2024-2025 is vorige week (eindelijk) van start gegaan. Een competitie met veel onbekende tegenstanders voor de Noormannen. Het is dus even gissen wat de sterkte van de tegenstanders en competitie is. Zaterdag komt er zo'n onbekende ploeg op bezoek in Westkapelle, namelijk Duiveland. 

Noormannen heeft in ieder geval een goede start gemaakt vorige week door met 0-3 te winnen bij Veere. De overwinning had groter kunnen uitvallen als de ploeg wat geconcentreerder had gespeeld. Wellicht dat de warmte en het tempo van de tegenstander ook een rol speelden in het met wat gemakzucht ogende spel van de Noormannen. 

Duiveland is de competitie eveneens goed begonnen. De Oosterlanders wonnen overtuigend met 9-3 van Vlissingen. Daarom mogen zij zich, op doelsaldo, de eerste koploper noemen van de 4e klasse B. Vorig jaar kwam Duiveland uit in 4C. Het eindigde op een verdienstelijke 2e plaats achter kampioen SKNWK. In de nacompetitie kon de ploeg het echter niet schoppen tot promotie en daarmee de 3e klasse. 

Zaterdag omstreeks 16.30 uur weten we wat de krachtsverschillen zijn tussen deze 2 ploegen. Op papier zouden beiden in staat moeten zijn om in het linkerrijtje te eindigen. 

Het Noormannenbestuur wenst u een prettig en vooral sportieve wedstrijd toe.