20 punten uit de laatste 9 competitiewedstrijden. Het leverde zelfs bijna een periode op, ware het niet dat Goes er dankzij een beter doelsaldo mee vandoor is gegaan. Geen nacompetitie dus voor Noormannen, maar ook geen degradatie, iets wat tegen de verwachtingen afgelopen zomer in ook zomaar leek te kunnen gaan gebeuren. De laatste wedstrijd, te weten Noormannen - Rillandia eindigde in een 3 - 2 overwinning voor de Thuisploeg. Let op: Noormannen - Rillandia was een van de twee wedstrijden in de Prognostiek waarmee dubbele punten behaald konden worden! 

En Kris Cijsouw deed dat. Bij Kris worden 20 punten opgeteld aan zijn seizoenstotaal en hij klimt daarmee naar een gedeelde 11e plaats op 6 punten van de felbegeerde top-4. Met de punten van de open vragen nog in het verschiet is het nog 'all to play for' voor Kris. Naast Kris haalden 42 andere deelnemers ook punten door een juiste Toto in te vullen, namelijk T. Zij krijgen allen 6 punten bijgeschreven. 

In de top-4 betekende deze uitslag belangrijk puntverlies voor Erika Toutenhoofd, die deze ronde geen punten haalde. Zij zakt daardoor van plaats 3 naar plaats 5, dus voor nu net buiten de prijzen. Sjako en Dylan Knevel blijven de lijst aanvoeren met Jordy Conté en Lennard Kerkhove in het kielzog. Erika, Cas Joosse en Rachel Richard achtervolgen allen op een 5e plaats op 3 punten van Jordy en Lennard. 

Zoals gezegd zijn de punten van de open vragen nog niet in deze tussenstand verwerkt. De verwerking daarvan vindt volgende week plaats, evenals de bekendmaking van de winnaar van de Prognostiek 2023/2024 (en de nummers 2 t/m 4). Houd de Noormannen website dus in de gaten (al wordt met de prijswinnaars ook persoonlijk contact gezocht)! 

Tussenstand