Zaterdag 12 oktober stond alweer de 4e competitiewedstrijd op het programma, thuis tegen Goes. Uit de eerste 3 wedstrijden werden 9 punten gehaald dus het was aan de Noormannen om deze goede reeks voort te zetten. Ten opzichte van vorige week
was er één wijziging in de basisopstelling van de thuisploeg, Mikai verving de afwezige Sven Joosse. De Noormannen begon goed en scherp aan het duel. Met verzorgd en geduldig voetbal werd de weg naar voren gezocht. Goes zakte wat in en hanteerde vooral de lange bal, mede doordat de Noormannen hoog druk zette. Dit leidde in de eerste helft tot zeker 4/5 kansen waarbij Dylan Knevel er het dichts bij zat, helaas werd zijn inzet nog net voor de lijn weggehaald door een verdediger van Goes. Zo gingen we
rusten met een 0-0 ruststand en had de Noormannen zich eigenlijk moeten belonen de eerste helft.

Na de thee ging de Noormannen door met de jacht op de 1-0. Echter bleven de kansen voor de Noormannen uit in tegenstelling tot de eerste helft en kwam Goes iets beter in de wedstrijd. Dit resulteerde tot wat spaarzame uitbraken voor de uitploeg maar tot grote kansen leidde dit niet. Thomas was er in de 80e minuut het dichtstbij met een schot op de paal. Helaas zat het in de afronding weer niet mee. In de laatste minuten van de wedstrijd ging de Noormannen nog met man en macht naar voren op zoek naar de bevrijdende 1-0. Daarentegen kreeg de Noormannen te maken met de aloude voetbalwet: als je hem zelf niet scoort, valt de goal aan de andere kant. Door het opportunisme was de organisatie achterin even weg en daar profiteerde Goes optimaal van en zo maakte Goes in de 90e minuut de 0-1. In de resterende minuten kwam de Noormannen niet meer tot scoren en zo eindige de wedstrijd in 0-1 waardoor de Noormannen dus met lege handen staat. Gezien het spelbeeld van de gehele wedstrijd had de Noormannen hier recht gehad op meer maar zo gaat dat soms in het voetbal. De Noormannen staat nu samen met 4 ploegen op 9 punten waaronder WIK, de tegenstander van volgende week. Daar zullen we er weer alles aan doen om de 3 punten mee te nemen naar Westkapelle.