Voor de eerste competitiewedstrijd van het seizoen speelde VV De Noormannen afgelopen zaterdag tegen VV Veere. De opstelling waarmee De Noormannen tegen
Veere speelde is als volgt:

Levien - Julian - Rody – Rens V – Stijn – Jari – Patrick – Mathijs – Thomas – Dylan K – Rens J

Na 2 kansen uit hoekschoppen en nog een paar kleine kansen was het een kwestie van tijd totdat het eerste doelpunt zou vallen in het hete weer. Na 15 minuten viel
deze ook al en scoorde Dylan K het eerste doelpunt van de competitie.
Na dit doelpunt sloeg het echter een beetje om en Veere kreeg hierdoor een paar keer de mogelijkheid om uit te halen op doel. Dit leverde alleen niet meer dan een corner op voor Veere, die ook niet heel dreigend was. Na de drinkpauze in de 25e minuut krijgt Veere steeds grotere kansen dan vooraf met twee hoekschoppen, een bal voorlangs en zelfs een schot op de lat. Toch kon Veere niet scoren en leidde dit dus tot een 0-1 voorsprong voor De Noormannen.
Noormannen lijkt het na de rust ook wat beter op te pakken creëren een paar goede kansen met onder andere een goede kopkans van Stijn uit een voorzet van Patrick die de keeper goed pakt. Na 62 minuten valt de bal uit de kluts bij Thomas en schiet deze beheerst binnen, 0-2 voor de Noormannen. Na de 0-2 is Mikai in de ploeg gekomen voor Patrick en daarna volgt Sven voor Matthijs. Noormannen komt in de slotfase nog een keer goed weg waar een handsbal werd gemaakt in het 16 meter gebied maar een strafschop kwam er niet, want er was al voor buitenspel gevlagd. Met nog een klein kwartier op de klok kan Rens de V de bal ongeveer in het doel lopen na een goede actie van Rens J en is het dus 0-3 in Veere. Hierna volgt nog een wissel met nog 10 minuten op de klok, Ron komt erin voor Dylan K. Al snel hierna volgt nog een schot van Veere die Levien nog pakt en eindigt de eerste competitiewedstrijd, die toch wat vermoeiend liep, in 0-3 en gaan de 3 punten dus mee naar Westkapelle.