Voor de tweede keer in de voorbereiding speelt het vlaggenschip tegen buurman De Meeuwen. Eerder in de voorbereiding werd de wedstrijd, net als vorig seizoen in de beker, gewonnen. Vooraf werd een verhit duel verwacht. Met De Meeuwen die zich wil revancheren door de eerdere twee verliespartijen in de derby. En Noormannen die zich wil meten met een, op papier sterker, team dat in de top van de 3e klas voetbalt.  Op De Prelaat is het zaterdagmiddag gezellig druk. Met prachtig voetbalweer voor zowel de spelers als toeschouwers.

Na een sfeervolle opkomst starten we in de gebruikelijke 4-2-3-1 opstelling: 
Levien - Julian - Rody - Rens V - Stijn - Jari - Jesse - Thomas - Dylan K - Rens J - Dylan M 

Een veelbelovend begin met in de eerste minuten een Noormannen, die Meeuwen vastzet op eigen helft. Dit resulteert in wat kleine kansjes. Na het begin-offensief komt Meeuwen beter in de wedstrijd. Levien wordt een paar keer getest met een afstandschot, maar houdt keurig het doel schoon. Verder is het spelbeeld in evenwicht in een wedstrijd waar een leuk tempo in zit. Dit resulteert in de brilstand bij rust.  Na de thee heeft Meeuwen toch het betere veldspel. Dit leidt tot een paar 100% kansen. Maar de, erg sterk spelende, acherhoede van Noormannen houdt stand. Noormannen wordt daarentegen af en toe gevaarlijk in de uitbraak. Met een uur gespeeld op de klok wederom een uitbraak van Noormannen. Waar deze in het begin in de kiem wordt gesmoord, schiet Rens J met een ouderwets ‘zondagsschot’ de 1-0 tegen de touwen. Een beetje onverwacht, waar Meeuwen het betere van het spel heeft op dat moment.  Na de openingstreffer gaat Meeuwen wat directer spelen. Dit levert een
enorme kans op, waar Levien een aantal puike reddingen heeft. Met nog een kwartier op de klok heeft Noormannen achterin keurig de zaakjes op orde, en komt het met een aantal uitbraken nog een aantal keer erg gevaarlijk voor het doel. Gescoord wordt er niet meer. De Noren hebben wederom gewonnen van de buren.  Volgende week begint de competitie met een uitwedstrijd in Veere. Er zal gewaakt moeten worden voor verslapping. Waar dit vorig seizoen ook het geval was. Mochten we daarentegen de lijn uit de beker voort kunnen zetten, ziet dit er goed uit voor de start van de competitie.