Na een jarenlange afwezigheid nam Noormannen vorige week weer eens deel aan de in Zeeuws voetballand alom bekende Sloepoort Cup. Een andere opzet dan vroeger, toen op een wedstrijddag meerdere korter durende wedstrijden werden gespeeld. In de huidige opzet worden in een poule met vier ploegen twee wedstrijden van ieder 90 minuten gespeeld. De winnaar van de ene wedstrijd van woensdag strijdt op zaterdag (de finale) tegen de winnaar van de andere wedstrijd van woensdag. De winnaar van deze wedstrijd wint de Sloepoort Cup. Ook de verliezers van de woensdag spelen op zaterdag tegen elkaar, voor de eer.

Noormannen zat in de poule met Meeuwen 1, DWO '15 1 en HKW '21 1. 's Woensdags trad Noormannen aan tegen Meeuwen 1. Overigens net als vorig seizoen is Meeuwen ook dit seizoen weer geloot in de districtbeker (wedstrijd op 14 september op sportpark De Prelaat). Maar nu dus ook bij
de Sloepoort Cup. Ondanks dat Noormannen met de rust tegen 0 - 1 achterstand aankeek en deze score vlak na rust werd verdubbeld, wist ze toch het tij te keren en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Door twee goals van Sven en een goal van Dylan Knevel trok Noormannen aan het langste eind. Opnieuw wist Noormannen 1 dus te winnen van Meeuwen 1.
Hopelijk is zaterdag 14 september een herhaling van zetten te zien. 

Op de zaterdag kruiste Noormannen in de finale van de Sloepoort Cup opnieuw de degens met DWO '15. Kort daarvoor had Noormannen ook al geoefend tegen deze ploeg en ging toen in eigen huis 0 - 4 onderuit.
Trainer Michael Richard miste toen een aantal spelers en experimenteerde ook door spelers in actie te willen zien op andere posities. Wellicht een leerzame wedstrijd, maar zeker een slecht resultaat. Op de Sloepoort Cup zette Noormannen orde op zaken door op het moment dat het er toedoet toe te slaan. Door twee goals van Dylan Knevel, een goal van Stijn en weer een goal van Sven wint Noormannen deze wedstrijd met 4 - 2.
Noormannen is winnaar van de Sloepoort Cup! 

Zaterdag 7 september start voor Noormannen de districtbeker met de thuiswedstrijd tegen Nieuwland. De week daarop komt Meeuwen op bezoek.
Komt allen! 

Ook is er weer een Prognostiek voor het seizoen 2024/2025. Het inschrijfformulier is te verkrijgen in de kantine van De Noormannen, alsook op de Noormannenwebsite.